Bli återförsäljare hos Plastkort.nu – Ansök om återförsäljaravtal idag

Är du verksam inom tryckeribranschen och letar efter en pålitlig partner för plastkortstryck? Då är du på rätt ställe! Plastkort.nu erbjuder dig möjligheten att bli återförsäljare och ge dina kunder tillgång till våra högkvalitativa plastkortstjänster.

Varför bli återförsäljare hos oss?

  • Förmånliga priser: Som återförsäljare får du tillgång till rabatterade priser på hela vårt sortiment, trots att våra ordinarie priser redan är mycket konkurrenskraftiga.
  • Anpassat konto: Hantera enkelt dina kunders logotyper och adresser med ett dedikerat konto för korrektur och bildlagring.
  • Neutral förpackning: Vi erbjuder diskret leverans i neutral förpackning eller kan använda din egen logotejp för en personlig touch.
  • Flexibla leveransalternativ: Ansvara själv för transportbokningar och få dem skickade med dig som avsändare.
  • GDPR-säkerhet: Vi tillhandahåller färdiga personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) så att du enkelt kan uppfylla GDPR-kraven.

 

Vem kan bli återförsäljare?

För att bli återförsäljare hos Plastkort.nu bör ditt företag uppfylla följande kriterier:

  • Branschanpassad verksamhet: Din verksamhet ska huvudsakligen fokusera på produkter som kompletterar vårt sortiment.
  • Efterlevnad av våra tryckmallar: För att säkerställa högsta kvalitet, är det viktigt att du följer våra tryckmallar och instruktioner noggrant.
  • Beställningar via webbshop: Alla beställningar görs smidigt via vår webbshop för att garantera en snabb och effektiv hantering.

Kom igång som återförsäljare

Gå med i vårt återförsäljarnätverk och dra nytta av en lönsam och långsiktig samarbetspartner inom plastkortstryck. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att leverera plastkort av högsta kvalitet som imponerar på dina kunder. Kontakta oss idag för att ansöka om ett återförsäljaravtal och starta samarbetet!

Bli en återförsäljare hos Plastkort.nu och låt oss tillsammans skapa en vinnande strategi för plastkortstryck. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa dig att erbjuda dina kunder högkvalitativa plastkort med tryck som kommer att imponera. Kontakta oss redan idag för att komma igång!

Klicka här för att ansöka om att bli återförsäljare hos Plastkort.nu:
Ansökan om att bli återförsäljare/avtalskund