FöretagsID för er verksamhet

Om ni har en omfattande personalstyrka eller är en del av en specifik professionell grupp, kan det vara mycket fördelaktigt att införskaffa företagsID för all era medarbetare. Dessa kort erbjuder praktiska fördelar inom företaget och värderas högt av medarbetarna eftersom de även kan tjäna som identifikation på fritiden.

Hos Plastkort specialtillverkar vi företagsID av högsta kvalitet som anpassas efter era specifika önskemål och krav. Vi kan inkludera allt från fotografi och prägling till signaturfält, tillsammans med er företagslogotyp eller en valfri design.

Det är även möjligt att uppgradera korten med en programmerbar magnetremsa eller ett kontaktlöst RFID-chip för att öka dess funktionalitet. För att komplettera erbjuder vi också tillbehör som korthållare, lanyards och clips för att enkelt kunna bära och visa upp företagsID på ett synligt sätt.

Det går förstås att lägga till en programmerbar magnetremsa eller ett kontaktlöst RFID-chip vilket gör kortet ännu mera användbart. Vi säljer även korthållare, nyckelband och clip som gör det lättare att bära ID-kortet synligt.

Hos oss hittar du alla sorters plastkort!

Beställ plastkort med eget tryck. Snabb leverans och hög kvalitet. Tryckta plastkort i professionellt utförande. Signaturpanel, magnetremsa, prägling, mm.

Vill du beställa liknande plastkort?

Vi hjälper er att ta fram plastkort, enligt era önskemål.


Beställ här