PRESS-kort / Presskort (till journalister, fotografer m.m.)

Att ha presskort är viktigt av flera anledningar, både för journalister och arrangörer. Med ett officiellt presskort kan man lätt hålla reda på att rätt personer får tillträde till backstageområden och liknande.

Ett professionellt presskort inger också intervjupersonerna större förtroende, dessutom underlättar det för polis och säkerhetspersonal att identifiera medlemmar av presskåren. Vi kan med fördel lägga till hologram, vattenstämpel eller andra detaljer som gör presskortet mer respektingivande och svårare att förfalska. Har ni inte en färdig design hjälper vårt designteam gärna till.

Presskortet kan också förses med programmerbar magnetremsa eller ett kontaktlöst RFID-chip för att lätt kunna identifieras i datorsystem. Beställ även lanyard, clip och korthållare så att presskorten kan bäras väl synligt runt halsen eller i bröstfickan. Vi erbjuder bra priser, snabb leverans och alltid god service.

Hos oss hittar du alla sorters plastkort!

Beställ plastkort med eget tryck. Snabb leverans och hög kvalitet. Tryckta plastkort i professionellt utförande. Signaturpanel, magnetremsa, prägling, mm.

Vill du beställa liknande plastkort?

Vi hjälper er att ta fram plastkort, enligt era önskemål.


Beställ här