Nyckelband med tryck billigt

Vi erbjuder lanyards med eget tryck – till Sveriges bästa priser (vi har prisgaranti)!

Letar du efter det perfekta sättet att exponera ditt varumärke på mässor, konferenser, event, i skolan eller på arbetsplatsen? Då har vi lösningen för dig – anpassade lanyards eller nyckelband med tryck!

Hos oss kan du skapa skräddarsydda lanyards som inte bara är funktionella och praktiska, utan även fungerar som rullande reklampelare. Våra lanyards är perfekta för att hålla ID-kort, nycklar eller passerkort lättillgängliga och synliga. De är tillverkade av hållbara material och designade för att vara bekväma att bära runt halsen.

Vi erbjuder ett brett sortiment av färger, stilar och material, vilket gör det möjligt för dig att anpassa dina lanyards till din specifika varumärkesprofil. Oavsett om du vill ha din logotyp, företagsnamn eller något annat meddelande tryckt på banden, kan vi göra det.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tryck som varar. Vårt team av erfarna tryckare garanterar att varje detalj i ditt design kommer fram på bästa möjliga sätt. Färgerna är ljusa, levande och beständiga mot slitage, vilket säkerställer att ditt varumärke kommer att synas tydligt även efter frekvent användning.

Utöver detta erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och snabba leveranstider. Vi tror på att ge våra kunder den bästa servicen och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Oavsett om du behöver ett stort antal lanyards för en stor konferens, eller bara ett fåtal för din mindre verksamhet, kan vi hjälpa till.

Få ditt varumärke att sticka ut, skapa en enhetlig look för ditt team och göra det enklare för dina anställda eller deltagare att hålla reda på sina nycklar och ID-kort. Beställ dina anpassade lanyards med tryck från oss idag, och se ditt varumärke sprida sig!

 

Kontakta oss om ni har några frågor: Plastkort.nu – Kontakta oss